لپه ریز آذرشهر مقدار زیادی فولات تولید می کند فولات برای جلوگیری از نقص لوله عصبی در نوزادان حیاتی است.
این ویتامین ضروری می تواند خطر ابتلا به دیابت بارداری را نیز کاهش دهد. یک مطالعه در سال 2019 روی 14553 زن باردار نشان داد کسانی که در دوران بارداری فولات بیشتری مصرف کردند کمتر در معرض ابتلا به دیابت بارداری بودند.
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها توصیه می کند که زنان در سنین باروری حداقل 400 میکروگرم (mcg) منبع مطمئن فولات یا اسید فولیک هر روز مصرف کنند.
CDC توصیه می کند که زنان در دوران بارداری و شیردهی میزان مصرف را افزایش دهند لپه همچنین سلنیوم دارد.
سلنیوم ممکن است سرعت رشد تومورها را کاهش دهد همچنین ممکن است پاسخ ایمنی فرد به عفونت را با تحریک تولید سلولهای T بهبود بخشد سلول های T بیماری را از بین می برند.
NIH اشاره می کند که سلنیوم ممکن است به کاهش میزان سرطان های روده بزرگ، پروستات، ریه، مثانه، پوست، مری و معده کمک کند.
با این حال، دانشمندان باید تحقیقات بیشتری را در مورد فواید سلنیوم در پیشگیری از سرطان انجام دهند زیرا مطالعات روی این ماده معدنی تاکنون نتایج متفاوتی را به همراه داشته است.
یک متاآنالیز 2019 از 405 مقاله نشان می دهد که فیبر ممکن است با کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ نیز ارتباط داشته باشد.
گیاهان آهن غیرهم را فراهم می کنند و لپه منبع خوبی است گوشت و ماهی منبع مورد اعتماد آهن هِم را فراهم می کنند.
آهن غیر هِم یک فرم ضروری از آهن برای افرادی است که به دلیل سلامتی یا دلایل دیگر گوشت مصرف نمی کنند با این حال، بدن نمی تواند آهن غیرهم را به خوبی آهن هم جذب کند.
بنابراین، سعی کنید آن را با غذاهای غنی از ویتامین C مانند مرکبات، انواع توت ها و فلفل ترکیب کنید که باعث بهبود جذب می شود.