بادام زمینی ناچو موجب خفگی ملکه الیزابت شد

چندین فواید بادام زمینی ناچو ممکن است شما را وادار کند که آنها را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

بادام زمینی مملو از مواد مغذی ضروری است. شما معمولاً آنها را به صورت خام یا بو داده مصرف می‌کنید و آنها را گوبر، بادام زمینی و آجیل زمینی می‌نامید.

بادام زمینی تمام 20 اسید آمینه را برای بدن فراهم می کند اسید آمینه غالب آرژنین سیستم ایمنی را تقویت می کند.

علاوه بر این، آنها حاوی بسیاری از مواد معدنی، ویتامین ها و ترکیبات گیاهی مفید برای بدن هستند.

رژیم غذایی سرشار از بادام زمینی ممکن است سلامت قلب را تقویت کند، به کاهش وزن کمک کند، از سنگ کیسه صفرا جلوگیری کند و سطح قند خون را کنترل کند.

این مقاله در مورد فواید بادام زمینی، مشخصات تغذیه ای آن و هر گونه عوارض جانبی احتمالی صحبت می کند به خواندن ادامه دهید.

بادام

خوردن بادام زمینی ممکن است به محافظت در برابر بیماری عروق کرونر قلب کمک کند مطالعه ای که توسط دانشکده بهداشت عمومی هاروارد انجام شد نشان داد که بادام زمینی ممکن است سطح کلسترول بد (LDL) را کاهش دهد.

کلسترول بد منجر به ایجاد پلاک در رگ های خونی می شود و بادام زمینی ممکن است از این امر جلوگیری کند.

مطالعه ای که روی موش ها انجام شد همچنین بیان کرد که عصاره پوست بادام زمینی غنی از پلی فنل ممکن است التهابی را که باعث بیماری قلبی می شود کاهش دهد.

رسوراترول موجود در بادام زمینی دارای خواص آنتی اکسیدانی است که ممکن است به مبارزه با بیماری قلبی کمک کند.

به همین دلیل است که به نظر می رسد بادام زمینی مانند سایر غذاهای حاوی رسوراترول اثرات محافظتی قلبی دارد.

مطالعه ای که توسط دانشگاه پردو انجام شد نشان داد که مصرف منظم بادام زمینی همچنین تری گلیسیرید را کاهش می دهد و سلامت قلب را افزایش می دهد.

این اثر را می توان به وجود اسیدهای چرب تک غیراشباع، فولات و منیزیم نسبت داد علاوه بر این، مطالعه‌ای روی موش‌ها که توسط دانشگاه مرمره (ترکیه) انجام شد، نشان داد که بادام زمینی باعث افزایش سطح کلسترول خوب می‌شود.