فیبر خام با ویتامین C، رطوبت، چربی خام، پروتئین و کربوهیدرات ها رابطه مثبت داشت TSS به طور منفی با بتا کاروتن، کربوهیدرات ها و کالری ها تعامل داشت تجزیه و تحلیل مؤلفه های اصلی (تپه جدید بانزل) برای ارزیابی روابط ژنوتیپ های هویج منفرد با پارامترهای مورفولوژیکی کمی مرتبط با عملکرد و کیفیت بازار استفاده شد.
اجزای اصلی 1 و 2 (مربای هویج یک کیلو) به ترتیب دارای مقادیر ویژه 2.084 و 1.361 با درصد واریانس ترکیبی 49.2 بودند تجزیه و تحلیل PCA حداکثر تنوع را در ژنوتیپ های متعلق به ترکیه، افغانستان، پاکستان و ایالات متحده برای پارامترهای قطر هسته، وزن شاخ و برگ، وزن ریشه و ضخامت دمبرگ نشان داد.
ضخامت دمبرگ، ریشه و وزن شاخ و برگ بیشترین همبستگی را داشتند که 20 درصد از تغییرات را به خود اختصاص دادند در حالی که قطر ریشه با کمترین مبل طوسی کرم به طور منفی معنی دار بود.
این نتایج نشان می دهد که تنوع ژنتیکی نقش مهم تری در بیان این صفات نسبت به محیط دارد برای این مطالعه، تنوع ژنتیکی برای β-کاروتن وا اهمیت داردیک نقشه حرارتی از ضرایب همبستگی ژنوتیپی و فنوتیپی در میان پارامترهای تغذیه ای ساخته شد.
مربا پس از سرد شدن تا ماگ 85 درجه سانتیگراد به شیشه های شیشه ای جهت نگهداری در مکانی خشک و در دمای اتاق منتقل شد.
- منابع:
- تبلیغات: